Viziteaza www.sibiu100.ro

Realizare platforma news pentru cel mai cunoscut ziar local: Sibiu 100%. Site-ul a fost importat de pe platforma Joomla pe platforma WordPress, iar designul si functionalitatea au fost refacute complet. Dupa cum se vede, este o reusita marca Myturn web design Sibiu, din toate punctele de vedere, am finalizat un site nu doar functional, ci si unul placut ochiului, clar, cu fotografii si video clipuri clare si potrivite continutului.

Puteti admira in voie continutul acestui site, unul deloc stufos insa dotat cu cele mai necesare categorii de pagini, gen eveniment, administratie, politica, educatie, cultura, economie, sanatate, sport si o sectiune de diverse. Un site care s-a nascut in urma dorintei celor de la sibiu100.ro de a avea un site la fel de competitiv precum si ziarul Sibiu 100%, cel care este unul din cele mai de succes ziare ale Sibiului. Sa nu uitam de procesul de SEO pe Sibiu. Daca tastati in Google cuvantul “Sibiu”, veti avea placuta surpriza de a descoperi acest site pe prima pozitie. Fireste ca procesul de transformare a acestui site abia ce s-a terminat. Diversele lucrari de mentenanta si imbunatatire treptata a experientei userilor vor continua, in tacere, fara sa deranjeze experienta navigatorilor web.

In concluzie, pentru noi, “realizare situri” nu e doar un cuvant propagandistic ci un crez pe care-l aplicam cu obstinatie. Lucram pentru client, alaturi de client, cu clientul dar avand grija sa-i oferim calitate superioara la cel mai bun pret posibil. Rezultatul va lasam sa-l judecati singuri, accesand sibiu100.ro, citind stirile, admirand pozele cu o rezolutie excelenta sau vizionand video clipurile. Sibiu100.ro este o bjuterie online, ca sa zicem asa, o reusita inginereasca a programarii si web designului. Daca veti avea curiozitatea de a accesa si alte situri straine de stiri veti observa ca modelele noastre au fost cele mai bune si scumpe, dar realizate cu minimum de investitii, adaptate pietei si realitatii romanesti.

Tehnologii folosite:

  • BOOTSTRAP
  • CSS3
  • HTML5
  • JQUERY
  • SEO
  • WORDPRESS